Vi plukket oss ut et par nabohytter, der den første, med et bruttoareal på 43 kvadratmeter og bygd i 1968, beskrives som sjarmerende, usjenert beliggende på tre mål naturtomt. Det er gangavstand til sjøen med bademuligheter og nydelig skogsterreng rett utenfor stuedøra.

Prisantydningen er satt til 1.290.000 kroner.

Eiendommen ligger på den nordøstre delen av Tjøme og ligger grensende til flotte turområder i skog og mark i et område bestående av hyttebebyggelse. Hytte ligger på et lite høydedrag med utsikt til omkringliggende bebyggelse og har et sjøgløtt mot øst.

 

Lufta 21
(Foto hentet fra finn.no)

Nabohytta er dobbelt så stor

Nabohytta er omtrent akkurat dobbelt så stor, bygd i 1981, Og har også ei ganske stor naturtomt, selvom den bare er drøyt tredjeparten av den vi har beskrevet ovenfor.

Prisantydningen er på 1.350.000 kroner.

Har du lyst til å se den ene, er det sikkert lurt å ta en kikk på den andre også.

Nedenfor er de hyttene vi plukket oss ut tidligere og som ligger enda nærmere Oslofjorden.

 

Oslofjorden mini
(foto hentet fra finn.no)

Miniminihytte

På Nesoddtangen selges et badehus som hytte. Primærromsarealet er oppgitt til sju kvadratmeter. Tomtearealet, som er selveiet, er på 31 kvadratmeter.

I annonsen kan vi lese at badehuset fremstår som svært pent og holder gjennomgående god standard. Bygd i sveitserhusstil med utskjæringer rundt dører og vinduer. Innvendig består badehuset av et lyst oppholdsrom som leder ut til østvendt veranda med direkte tilgang til fjorden. Stua har lyse overflater, tregulv og optimal plassutnyttelse. Det er tilgang til sovehems via stige.

En bod på tre kvadratmeter inneholder en Port-a-potti. Over boden er det lagt terrasse på ti kvadratmeter, men hverken boden eller terrassen er byggemeldt.

Badehus er oppført i 2006 og holder gjennomgående god standard og er isolert med mineralull. 

Ifølge annonsen er dette en unik mulighet til å sikre seg etnyere oppført badehus på Hellvikstrand. Eiendommen ligger med direkte tilgang til Bunnefjorden hvor soloppganger og utsikt kan nytes fra oppholdsrom og store terrasseflater. 

Oslofjorden Hurum
(foto hentet fra finn.no)

650.000 kroner i Hurum.

Ei rimeligere hytte, og noe større, finner vi i Hurum.

Hytta, med prisantydning 650.000 kroner, ble bygd i 1950. Den har et bruttoareal på 36 kvadratmeter og står på ei selveiet tomt på 1.213. Den ble modernisert i 2009.

I annonsen leser vi om en fantastisk beliggende eiendom med gode solforhold og super utsikt mot Drøbak over Oslofjorden. Eiendommen ligger høyt og fritt i Storsandlia, og har tur- og friluftsområder rett utenfor døren. Det er kun en kort spasertur på cirka 200 meter til fin badestrand med kiosk og spisested samt bryggeplass til båt. Med Oslofjorden som nærmeste nabo har du med denne hytta flotte bade- og fiskemuligheter i umiddelbar nærhet. 

Et stabbur, som opprinnelig er fra Østerdalen, er innredet som anneks med to sengeplasser. 

Oslofjorden Saltnes
(foto hentet fra finn.no)

Sjøbu i Østfold

På Saltnes i Råde er ei lita sjøbu fra 1930-tallet på 21 kvadratmeter til salgs for 1,5 millioner. Den har innlagt strøm og pipe, men ingen varmekilder er montert. Ifølge annonsen trenger sjøbua vedlikehold. Tomta er et sameie på 13 mål og er et fellesareal for andelshavere. Forøvrig består tomten av svaberg, naturområde med kystens fauna og med grenser inntil friluftsområder og badeplasser.

Oslofjorden holmestrand
(foto hentet fra finn.no)

900.000 i Holmestrand

I Holmestrand kommune finner vi det som beskrives som en koselig fritidseiendom med kort vei til sjøen. Prisantydningen er satt til 900.000 kroner. Hytta har et bruksareal på 31 kvadratmeter. Tomta er på 759 kvadratmeter.

Det er en kort gåtur til båtfeste.

Hytta inneholder  kjøkken, soverom og stue. Det er også en overbygget terrasse på sju kvadratmeter, uthus med utedo og rom for dusjkabinett.

Hytta holder en enkel standard og er oppført tidlig på 1900 tallet, samt tilbygd senere. Eiendommen er blitt påkostet på 1970-tallet med nye vinduer, og i 2011 ble utvendig kledning byttet på tre av veggene. Eiendommen har ikke innlagt vann, kun vann fra utvendig kran. I 2009 ble det elektriske anlegget oppdatert med nytt inntak, sikringsskap og omlegging av deler av det opprinnelige elanlegget. 

Hytta er beliggende i etablert hytteområde på Smørstein. Flott beliggende med fin utsikt over Holmestrandsfjorden.