Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Tinded Tradisjon
Tinde Skomvær sjø
Tinde Rondane 2
Tinde Rondane
Tinde Sollihøgda
Tinde Dalsnibba
Tinde Glittertind
Tinde Danebu
Tinde 1
Tinde Tradisjon - Midtronden

Tinde Hytter AS - det beste fra norsk hyttekultur

I hjertet av Gudbrandsdalen bygger vi på det beste fra Norsk hyttekultur. Det ser du på kvaliteten i håndverket, på detaljene og på utformingen. Enten du velger hytte fra seriene Tradisjon, Horisont, Sjø, Danebu eller Rondane får du en hytte som du kan være stolt og glad av.
 
De ulike hyttekatalogene våre presenterer et bredt utvalg av hytter med ulik stilart. Fra de tradisjonelle hyttene med smårutede vinduer og bygd på tradisjonell byggeskikk til de moderne hyttene med store vinduer der du føler naturen tett på deg. Finner du ikke planløsning og stil i den eller de katalogene du har bestilt må du ta kontakt for evt ettersending av de andre katalogene.
 
Tinde har fleksibiliteten som gir deg muligheten til å utforme «din» hytte. Tradisjon, Horisont, Sjø og Danebu hyttene gir deg mange gode utgangspunkt for å kunne tilpasse hyttedrømmen. Rondane hyttene er en prisgunstig hytteserie.
 
Vår spisskompetanse er levering av komplette nøkkelferdige hytter. De er utført etter enhver tid gjeldende byggeforskrifter i forhold til isolering, tetthet osv. Hos oss inkluderer leveransen i tillegg byggesøknad, byggeledelse og ikke minst stiller Tinde bankgaranti etter Bustadoppføringslova (10% under bygging og 5% i 5 år etter overlevering). Dette gir deg som kunde den trygghet og forutsigbarhet en hyttekjøper skal ha og vi er stolte av kunne levere deg vår Tindekvalitet.

Kontaktinformasjon

Navn: Tinde Hytter AS
Adresse: Brugata 1 - 2630 Ringebu
launchHjemmeside emailEpost phone61 28 44 30