Da de bygde hytta i 2009 var tanken at de skulle bruke hytta selv, men også til utleie. Siden de tok hytta i bruk regner Nilssen med at de har hatt brutto leieinntekter på 800.000-900.000 kroner, forteller han til folkebladet.no.

200.000 netto
 
– Det er en grei måte å finansiere lånet og driftsutgiftene på. Brutto tar vi inn rundt 300. 000 kroner i leie på rundt 60 leiedøgn, forteller hytteeieren til Folkebladet. En del av inntektene går til bookingselskapet som administrerer utleien og til skatt, men likevel har hytteeierne igjen rundt 200. 000 kroner netto.
Inntektene holder til å betjene lånet de har på hytta.  Nilssen innrømmer overfor avisa at hytteinvesteringen har vært en lykkelig investering.
 
150 kvm
 
Hytta er på 150 kvadratmeter og leietakerne er enten flere familier i lag eller bedrifter. Dessuten er det ikke er noe problem å kombinere eget hytteopphold med utleie, forteller han.
Nilssen skulle ønske at det var flere hytteeiere som ville leie ut hyttene sine i fjellandsbyen. Det mangler jo overnattingsmuligheter i fjellandsbyen, sier han.