Hyttetomten i Fjellsnaret hyttegrend i Nore og Uvdal legges nå ut med en prisantydning på 2,4 millioner kroner.

Det er 600 000 kroner mer enn den ble kjøpt for, noen få måneder før det ble klart at kronprinsparet kjøpet hytte på nabotomta.

Opptur i hyttemarkedet

- Vi mener at en riktig pris nå er 2,4 millioner kroner, selv om tomten ligger akkurat slik den gjorde i våres, sier megler Marius Berger i Privatmegleren Prestige til Dagens Næringsliv.

En hytte som ble lagt ut for salg i vår på andre siden av dalen til Fjellsnaret, ble trukket fra markedet fordi interessen var så laber. I følge avisa ble den raskt solgt for 4,3 millioner kroner da den ble lagt ut for salg igjen i høst.

Status med hytte nær kronprinsparet

- Det er ingen tvil om at kronprinsfamilens beslutning om å kjøpe hytte i Nore og Uvdal, har hatt effekt for hyttemarkedet i området sier eiendomsmegler Sigurd E. Wilhelmsen.

Han står denne helgen for visning på en hytte i Nørstebølia som ligger på andre siden av dalen for kronprinshytta.

Den er priset til 4 650 000 kroner,  noe Wilhelmsen mener er lavt i forhold til hva det har kosta å bygge hytta, at det er to mål selveiertomt og at hyttemarkedet er litt tråere nå.

Han mener han ikke har hatt hytta til de kongelige i tankene når han har satt prisantydningen. Hvilken effekt det har med kongelige i nabolaget, vil vise seg når hytta er solgt.