De to hyttene i Tradisjon-serien har fått navnene Varig og Raus. Begge hyttene har et klassisk og tradisjonsrikt preg, men representerer samtidig det nyeste av det man kan forvente av en moderne fritidsbolig. Ytterveggene i denne hytteserien består av av store flater med stående utvendig kledning, innrammet av treverk med solide dimensjoner.

Skjermbilde 2022-05-05 kl
Tradisjon-interiør.

Bestselger?

De to nye hyttene er den andre produktlansering for Saltdalshytta i 2022. I mars ble også tre nye Premium hytter lansert. Ifølge administrerende direktør, Stine Røsand, er det snart mer i vente.

- Vi har stor tro på at disse nye hyttemodellene vil nå ut til nye kunder og at de har potensiale til å havne på våre bestselger-lister. Det er god driv i Saltdalshytta om dagen, og vi kan love flere spennende konsept i tiden som kommer, sier Røsand.

God respons på Hellerudsletta og på nett

Nylig var det hyttemesse på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, og Saltdalshytta sitt salgsteam opplevde stor pågang i sine visningshytter, det samme viser nett-trafikken på Saltdalshytta sin hjemmeside.

Andreas Odden, Saltdalshytta sin selger med fast lokasjon på Hellerudsletta, bekrefter at de nye Tradisjon hyttene var et kjærkomment supplement til hyttekolleksjonen.

- Hyttene Varig og Raus er noe våre kunder har etterspurt, så her har vi virkelig lyttet markedet. Allerede før lansering stod kunder klar for å se mer av disse nyhetene, så vi har høye forventninger til dette, forteller Odden.