Det er firmaet Selko Motor i Hommelvik utenfor Trondheim som er norsk hovedforhandler av aluminiumspanelet Solar Venti. Miljøvennlig, gratis ventilasjon, avfukting og oppvarming av hytta er løftene fra forhandler, og strykende salg fra Stavanger i sør til Båtsfjord i nord skulle være bevis gode nok for suksessen det danske produktet har hatt i Norge. 20.000 hytteeiere har foreløpig kjøpt aluminiumspanelet, som ved hjelp av en innebygget 12 volts vifte gir god sirkulasjon av frisk luft og god duft.
 
God interesse
Hommelvik-firmaet fikk patenten ifjor, er nå norsk hovedforhandler og presenterte produktet på hyttelivsmessa i Trondheim i april. Mellom syv og åtte tusen besøk av hytteeiere og potensielle kjøpere gjorde at mange fikk ny kunnskap om et system som er godt egnet for fritidsboliger. Som lett blir fuktige når de står tomme vinteren over.
- Vifta sørger for å blåse inn tørr,frisk varmluft i hytta. Ti minus ute gir tredve pluss inne, og det skulle være bra for alle som liker å komme opp uten å måtte bruke flere timer på å varme opp fritidsboligen sin, smiler Geir Selvåg i Selko Motor.