Fagerlihytta
Fagerlihytta kan man leie for kun 200 kr døgnet.

Vi ser en økende interesse for å bo på enklere hytter i fjellet, skogen og ved fiskevann. Mange av hyttene på inatur.no er opptatt i påsken, men til alle som er ute i siste liten kan vi fortelle at det fortsatt er muligheter for å finne rimelig overnatting i flotte naturområder. Her er noen eksempler på hva som står ledig for øyeblikket.

Den rimeligste hytta som står ledig, koster bare 200 kroner døgnet. Det er Fagerlihytta ikke så langt fra Trondheim. Den leies ut på inatur.no av Fjellstyrene i Stjørdal. Fagerlihytta har sengeplasser til fire personer.

Sottjønnbu
Sottjønnbu i særdeles vakre omgivelser.

Sottjønnbu i Breheimen nasjonalpark står ledig i påskeferien. Hytta er en fin base for toppturer. Det er sengeplasser til 4 personer, prisen er 690 kr døgnet og hytta er en av flere fine steder, som leies ut av Skjåk Almenning.

Idyllisk seterhus i Gausdal Vestfjell ledig. Koselig og rustikt seterhus på Blestern med utsikt ut over Dokkfløyvatnet. Innlagt strøm for belysning i alle rom. Preppede skiløyper fra vinterferien. En liten perle, som står ledig for interesserte. Her er det sengeplasser til 10 personer.

Storgåsvassbu
Storgåsvassbua fantastisk beliggenhet på svabergene ned mot Storgåsvatnet.

Trivlegt støylshus på Haukeliheia i Vinje, Telemark. "Nasaroi", en gammel seter i barnevennlig terreng står ledig. Her er det sengeplasser til seks personer.

Skurveosbua i Lesja. Hytta leies ut av Lesja fjellstyre og ca. 25 m2, har 4 sengeplasser i kombinert oppholdsrom, kjøkken og soverom.

Unik plass i Namsskogan ledig i påsken. Storgåsvassbua til Namsskogan fjellstyre er også ledig i påskeferien. Dette er en unik plass for alle som ønsker villmarksfølelsen. Hytta ligger rett ved et fiskevann, har sengeplasser til fire personer og er et godt utgangspunkt for mange flotte naturopplevelser.

Nasaroi
"Nasaroi" er omgitt av fjellbjørkeskog og fjellandskap.

Hvis man lurer på noe om hyttene. Ønsker man å vite mer om snøforhold eller områdene hyttene ligger i oppfordrer vi å ta direkte kontakt med utleiere av hver enkelt hytte. Da får man oppdatert info fra lokalkjente.

Leie så mange dager man ønsker. De fleste hyttene ligger ute til døgnleie. Det betyr at man ikke nødvendigvis må betale for hele påskeferien, om man bare ønsker å ta noen dager i friluft er det fullt mulig.

Anti-luksus. Inatur ser at enkle hytter er populære blant nordmenn. Det må ikke være jacuzzi, varmekabler og WiFi når man er på tur. Mange søker naturopplevelser fremfor luksus og synes det er unikt å kunne bo i norsk urørt natur.

Prøve fiskelykken i påsken? Det er sen påske i år, og tradisjonelt er det godt fiske på isen på denne tiden av året. På inatur.no kan man også finne fiskemuligheter over hele landet, i tillegg til å kjøpe fiskekort direkte på nett.

Skitt fiske og god påske!