Bildet over: Hytte, landsted og fritidsmessen har i flere år vært arrangert i Grieghallen i Bergen. Neste års messe blir utsatt til 2013. (Foto: Possibility AS)

En fjerdedel av utstillerne var allerede påmeldt, men arrangøren fant likevel ut at de ville utsette. Det er ingen hemmelighet at messen har hatt en besøksnedgang de siste årene. Nå er Possibility igang med utvikling av et forsterket konsept.

LES OGSÅ: Den store hyttehelgen

– Messen har vært bra, men vi vil gjøre noe helt nytt for å få flere utstillere og mer publikum. Det har vært mye hytte. Nå vil vi utvide bredden og satse på interiør, møbler, jakt, fiske, båt og fritidstøy, blant annet. Det blir litt snevert bare med tomter og hyttebygg. Vi vil at messen skal være aktuell for dem som allerede har en hytte også, forklarer prosjektleder i Possibility AS, Ståle Eiken.

Planen er å gjennomføre det hele på en ny og annerledes måte, for å nå markedet bedre. Blant annet vil de ha større fokus på sosiale medier og forsterket markedsføring for å treffe et bredere publikum.

LES OGSÅ: Hyttemessen i Trondheim utsatt
LES OGSÅ: Norsk hyttesenter med flere hytter

Det er ikke satt noen dato for ny messe. I en pressemelding fra Possibility står det «første halvår 2013». Eiken bekrefter at messen fortsatt vil holdes i Grieghallen.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE