Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
WEB 2020-10-15 Reklamefoto Uværshytta Eksteriør-[1]
WEB_2020-09-09 Reklamefoto Uværserien Ustaoset-2-6[1]
WEB_2020-09-09 Reklamefoto Uværserien Ustaoset-2-20[2]
WEB_2020-09-09 Reklamefoto Uværserien Ustaoset-2-21[1]
WEB_2020-09-09 Reklamefoto Uværserien Ustaoset-2-30[1]
WEB_2020-10-15 Reklamefoto Uværshytta Eksteriør-0498[1]

UVÆR - moderne konsept fra Øen Hyttebygg AS

Øen Hyttebygg AS er en familiebedrift som startet opp 1. mars 1999 i den form vi driver i dag. Vi har over 45 års lang erfaring som håndverkere og har utført arbeider som nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering på mer enn 1000 eiendommer. 

Vi er totalentreprenør, det vil si at vi håndterer hele byggeprosessen for våre kunder, helt fra gravearbeider til innflyttingsklar eiendom. Vår bedrift har vokst seg større og større og i dag teller vi 20 fast ansatte. I tillegg til våre egne ansatte leier vi inn ekstern arbeidskraft når det er behov for det.

Vi er veldig stolte av vår dyktige og allsidige stab. De leverer alltid kvalitet og gjør sitt ytterste for å ivareta trygghet og forutsigbarhet for våre kunder. Foruten våre ansatte har vi et tett og godt samarbeid med solide leverandører som har like stor yrkesstolthet og krav til kvalitet som vi har. Dette gir en god og ryddig prosess, der kunden vil føle seg trygg på at resultatet blir det aller beste.

Vi har de siste årene arbeidet mye med å utvikle vårt eget hyttekonsept. Det har vært en spennende og kreativ prosess som har resultert i 3 ulike hyttemodeller som kan bygges i ulike størrelser.

Vårt nedslagsfelt som tømrer er i hovedsak Hol kommune, men etter at vi utviklet vårt eget hyttekonsept UVÆR, så tar vi også på oss oppføring av UVÆR hytter i resten av Hallingdals-kommunene. 

Du finner oss på kontorer i Geilo Næringspark, Lienvegen 155 B. Her har vi show Room, med utstilling av gulv, paneler, listverk, kjøkken med mer. Flere av våre samarbeidspartnere er også lokalisert under samme tak. Det gjør det enkelt for deg som kunde, du vil finne alle fagene under samme tak.

Vår egen hytteserie - UVÆR

* UVÆR er et moderne hyttekonsept, utviklet av Øen Hyttebygg i samarbeid med arkitektfirmaet GeiloArk. Konseptet baserer seg på arkitekttegnede, fleksible hyttemodeller. Dette innebærer at man på forhånd har tenkt ut løsninger for hvordan én og samme modell kan bygges i ulike størrelser, med det samme enhetlige uttrykket. Alt fra en mindre hytte, med flere utvidelsesledd opp til en større. Dette gjør det blant annet mulig å bygge en mindre hytte, for så å kunne utvide den dersom man får behov for mer plass. På denne måten kan alle familier ha den samme muligheten til å bygge en designhytte.

* UVÆR har et klart, moderne uttrykk, med stort innslag av skrå vinkler. De skrå, men enkle formene gjør at hyttene glir godt inn i landskapet på en god og naturlig måte. Formene er blant annet inspirert av en snøplog og den «sømløse» arkitekturen skaper et inntrykk av et robust bygg, som tåler vær og vind. Store vindusflater og god takhøyde gir følelse av luft og fjell.

* UVÆR er et kortreist konsept – alt bygges lokalt, med stort fokus på miljøvennlige materialer. Dette er positivt på mange måter. Det er i god ånd med naturen rundt. Det skaper lokale arbeidsplasser og samtidig et positivt signal utad.

Våre hyttemodeller

VESTAVIND – har fått sin arkitektoniske form ut i fra prinsippet om å ploge seg frem i terrenget for en formidabel utsikt som gir rommet inne – utefølelsen!

Vestavind er en fleksibel hytte som kan bygges i 4 ulike størrelser:

Areal fra 80 m2 BRA/97 BYA – 161 m2 BRA/186 BYA - inkl. garasje

KULING - er en modell som er enkel å tilpasse i skrått og bratt terreng. Den fremstår som en robust og kul hytte med sitt svevende arkitektoniske uttrykk. Kuling er en hytte som er ideell for skrående/bratt terreng.

Areal 148 m2 BRA

DIS – dette er modellen som passer den «tradisjonelle» hyttekunden og «alle» reguleringsplaner.

Utgangspunktet er vestavindmodellen, man har beholdt inne ute følelsen, men man får tak-utstikk og en mer tradisjonell stil.

Areal fra 122 m2 BRA/141 m2 BYA – 145m2 BRA/167 m2 BYA

.............

Du finner mer informasjon om UVÆRHYTTENE på vår hjemmeside https://oenhytte.no/uvaer

Følg oss gjerne på Instagram – oenhyttebygg

Kontaktinformasjon

Navn: Øen Hyttebygg AS
Adresse: Lienvegen 155 B, - 3580 Geilo