Veltede trær og båter som slet seg var de vanligste meldingene, men det var lørdag ettermiddag ikke meldt om skade på personer.

Seilbåt sank
Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) fikk melding om en seilbåt med store problemer i Trondheimsleia ved Hellandsjøen i Sør-Trøndelag lørdag morgen. Båten sank, men alle fire om bord kom seg på land.
– Båten forliste i fjæresteinene, og de fire har berget seg på land i en hytte. Det er ganske mye vær, og flere har blitt overrasket i dag, sier redningsleder Sølve Tanke Hovden ved HRS til NTB.
Ingen personskader
– Vi har fått melding om en del drivende båter, som floa har hentet og sendt utover. Været har forårsaket en del mindre hendelser, som trær over veiene. Men foreløpig har vi ikke fått beskjed om alvorlige skader eller personskader, heldigvis, fortalte operasjonsleder Jan Erik Kjelle i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.
I Sør-Trøndelag merket en i 13-tiden lørdag at den kraftige vinden beveget seg innover land, etter at den forårsaket en del problemer langs kysten tidligere på dagen.

Falt i sjøen
I Nord-Trøndelag merket en også uværet godt. Ifølge Trønder-Avisa falt en småbåteier i vannet da han skulle sjekke fortøyningene på båten sin. Han klarte å dra seg opp på en flytebrygge.
En bil med campingvogn fikk problemer da den skulle kjøre over en bru på riksvei 715 like sør for Osen sentrum. Ifølge lokalavisa kastet vinden bilen og campingvognen inn i rekkverket på brua. Ingen i bilen ble skadd, men det skal ha blitt store materielle skader.
(©NTB)