Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Mil_Vera-vannsystem
Toaletter sammesatt
Mil_Vera-vannsystem
Toa hytte med bygg2

Valg av hyttetoalett

Hyttetorget Logo m-txt.png

Komfort, hygiene og et luktfritt toalettrom er et minstekrav for mange hytteeiere. Det finnes mange ulike modeller av hyttetoaletter, og det kan være vanskelig å vite hvilken type som egner seg best for akkurat din hytte. 

Handler du et toalett fra Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi har over 25 års erfaring med hyttetoaletter og kan bistå med tips, råd og reparasjoner om nødvendig.

«Du kan få et luktfritt, hygienisk og brukervennlig toalett uavhengig av om hytta har innlagt strøm eller er knyttet til kommunalt avløpsnett».

Finn ut mer her: Valg av hyttetoalett - Hyttetorget

 

Hyttetorget har sitt fokus rettet mot hyttemarkedet i Norge. Store deler av vårt produktspekter består av egenutviklede produkter og konsepter. 26 års erfaring i hyttemarkedet har gitt oss kunnskap om de spesielle utfordringer som produktene blir utsatt for i vårt i klima og det avbrutte bruksmønsteret som hyttelivet representerer. I våre 11 egeneide hyttesentere finner du store utstillinger, dyktige fagfolk og varer på lager.

Kontaktinformasjon

Navn: Hyttetorget AS
Adresse: Nordre Kullerød 13B - 3241 Sandefjord
launchHjemmeside emailEpost phone33 42 01 00