Vestlig vind fører fortsatt til at det blir kjølig over både Finnmark, Nordland og Troms, men Meteorologisk institutt lover at det skal bli litt varmere, spesielt på søndag.
Det er likevel ingen særlig trøst i værvarselet for Nord-Norge i uka som kommer. Vind mellom sørvest og nordvest holder varmen og godværet unna. Det vil bli regn og regnbyger en god del av tiden. Etter hvert blir det også litt kjøligere

Både regn og sol

Helgeværet for Trøndelag og Vestlandet er blandet kost, men det skal også her bli litt varmere.
I Møre og Romsdal og Trøndelag blir været best lørdag, mens det skal skye til søndag.
Resten av Vestlandet får også best vær lørdag. Ved Stad kan det blåse opp til sørvestlig kuling.
På lengre sikt melder værvarslingen om både regn og sol. Regnet vil i hovedsak falle i begynnelsen av neste uke. Senere kan det bli en god del sol og stort sett oppholdsvær.

Best i sør

De beste forholdene for solelskere blir fortsatt i Sør-Norge. Helgeværet lyder på skiftende bris med solgangsbris på kysten, stort sett pent vær og litt varmere.
Det samme været ser ut til å fortsette også neste uke, men det kan bli litt kjøligere.
For alle som benytter anledningen til å ferdes i båt langs kysten av Sør-Norge, blir været til å leve med. Vinden i Nordsjøen og Skagerrak kan imidlertid i korte perioder komme opp i kuling. Vinden vil først komme fra sørvest, senere fra nordvest. Det vil stort sett bli oppholdsvær. (©NTB)