Da praktvillaen ble bygd i 2000, kostet den hele 38 millioner kroner. I dag skal boligmassen ha en teknisk verdi på godt og vel det dobbelte. Hvor mye Økland har bestemt seg for at hun må ha, er hemmelig, men hun er ikke villig til å slå av på prisen.

 

Bergen nasjonaldag
«Hytta» på Milde kan være god å ha når eieren skal hjem til det bergenske regnværet, for eksempel 17. mai.

Ingen bud foreløpig

Eiendommen ble annonsert på ei dobbeltside i Dagens Næringsliv sist høst, men uten at det har kommet inn bud. – Vi ser det an mot våren. Vi er i feil årstid med tanke på visninger, sier salgssjef Hugo Førde i DnB Eiendom til Bergens Tidende, som har en lengre artikkel om klimaflyktningen. Han karakteriserer boligen som eksepsjonell, og opplyser at det er vanskelig å selge eiendommer i den øverste prisklassen for tiden.

Du finner den ikke på finn.no

Eiendommen er ikke lagt ut på finn.no, antageligvis fordi de få som kan regnes som potensielle kjøpere, vet om den likevel. Men der ligger det for øyeblikket en flott hytteeiendom på Geilo, priset til 45 millioner kroner. I motsetning til Bergens-«slottet», som bare kommer til å fungere som hytte hvis eieren ikke får solgt den til en akseptabel pris, er Geilo-hytta ei virkelig hytte. Med en eventyrlig luksus, som det står i annonsen.