Bildet over: Bygningssjef A. Rugseth (t.v.) peker og forklarer for bygningsrådet hva rådmannen mener er utført av ikke godkjente tiltak på Hexebergs hytte.

Rådmannen mener Rita og Henning Hexeberg har fått utført flere ulovlige byggearbeider og terrenginngrep på deres nybygde hytteeiendom på Bærøytangen i kragerø. Det meste i forbindelse med et svømmebasseng, melder Kragerø Blad Vestmar.

Rådmannen anbefalte bygningsrådet å politianmelde saken, og å kreve flere fyllinger, plattinger, trapper og annet fjernet. Under befaring nylig fikk rådet høre engasjerte forsvarstaler av utførende entreprenører og håndverkere, og arkitekt Morten Lunøe på vegne av arkitektfirmaet og byggherre.

Etterpå var bygningsrådet langt fra enig med rådmannen. Tvert imot skrøt medlemmene av et "fantastisk arbeid" og "ett av de lekreste moderne hytteprosjektene" i kragerøskjærgården (Helle Hogner, SV). Etter forslag fra Tore Ramberg (H) frafalt rådet enstemmig anmeldelse, og godkjente alt unntatt en liten bit hellelagt platting og litt plen som går inn på eller er for nær naboeiendommen.

 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE