Det er eiendomsmegler Thomas Konradsen som forteller dette til Folkebladet. Boliger flere steder på Senja var tidligere tungsolgte. Men bildet har endret seg. Særlig påfallende er interessen blant østlendinger som ønsker seg tidligere bolighus som fritidsbolig på øya.

 

Skjermbilde 2020-01-07 kl
Budrunden på denne eiendommen i på Senja hadde budgivere fra hele landet, som bydde usett, og flere hadde heller aldri vært i Fjordgård. FOTO: EIENDOMSMEGLER1

Tapte budrunden, vant den neste

– Vi har en del interesse på Senja fra Østlandet, der folk ønsker seg et hus på Senja, som fritidsbolig, sier eiendomsmegleren.

Han solgte nylig et hus i Fjordgård til 1.6 millioner kroner, 200.000 kroner over prisantydning. Budgiverne kom fra hele landet.

– Det ble solgt til noen i Tromsø, men folk fra Østlandet bydde usett fra Oslo og de hadde aldri vært i Fjordgård. De tapte budrunden og kjøpte i Torsken i stedet, også det usett. Det er veldig spesielt. Når vi får en bolig på Senja har vi folk vi vet er interessert og kan ta kontakt med, sier Sivertsen til Folkebladet.