Bildet over: Politiet fant store mengder tyvgods i et hus i Porsgrunn. Foto: Tor Arvid A. Gundersen

Politiet trodde de skulle finne en stjålet seks hjuls terrengmotorsykkel, men fant i stedet enorme mengder tyvegods. To unge menn ble arrestert på toppen av haugen med tyvgods, skriver Varden.

LES OGSÅ: Hyttetyvene fengslet i åtte nye uker
LES OGSÅ: - Skulle bare inn for å be om vann 

- Vi fant spor på stedet hvor det nylig ble stjålet en ATV med NP2341. De ledet oss mot et bestemt hus i Porsgrunn, forteller politioverbetjent Sverre Walle ved Bamble lensmannskontor.

Ukjent tyvgods

Mye av tyvgodset aner politiet ikke hvor kommer i fra, men allerede tidlig torsdag morgen hadde politiet koblet fem-seks hytteinnbrudd fra i fjor høst til tyvegodset. Siden det i november og desember var 40-50 hytteinnbrudd som ikke er oppklart, håper politiet nå på å finne ut av hvor tyvgodset hører hjemme.

LES OGSÅ: Nye hytteinnbrudd i Telemark
LES OGSÅ: Hytte-tyver herjer i Telemark

- Hytteeiere som har hatt innbrudd i høst, ønsker vi at skal ta turen til oss for å se om noe av tyvegodset kan stamme fra deres hytte. Dette kan også stamme fra andre steder i fylket.

Blant tyvgodset er det blant annet en Mariner påhengsmotor, store mengder Hilti maskiner, et assortert utvalg av brennevin, klær, fiskeutstyr, sportsutstyr, dykkerutstyr og masse annet.

I fjor ble to litauere tatt for tyve hytteinnbrudd i Bamble. De har aldri bli knytt til noen andre hytteinnbrud. Årsaken kan være at de to unge mennene som nå er arrestert, har gjort flere av disse innbruddene.

Klikk her for å gå til Hytteavisens Facebook-side