Tekst: Tom Brodin, foto hentet fra finn.no

Stedet er Havna Skjærgårdspark, der du kan få ukeandeler fra 30.000 kroner. Da får du ei uke veldig tidlig eller veldig seint på sommeren, i tillegg til ei våruke og ei høstuke.

Flere er til salgs

Hver hytte er delt opp i fjorten ukesandeler, og hvis du ønsker at den ene av de tre ukene skal være midt på sommeren, antydes det i annonsen på finn.no en prisantydning på 85.000, noe som heller ikke er så galt med tanke på beliggenheten like ved Røssesundet. I tillegg kommer en årsavgift på knapt fire tusen kroner. Den dekker festeavgift, forsikring og vedlikehold.

Inneholder alt du trenger

Hyttene er på 55 kvadratmeter og inneholder kjøkken, stue og to soverom. I tillegg er det en hyggelig terrasse. Hyttene er fullt møblert.

Tilleggskvaliteter

Hyttene ligger på områdene til det kjente Rica Havna Hotel. Hotellet har et aktivitetstilbud som omfatter blant annet minigolf, tennis, lekeplass, båtutleie, dykking, squash, badestrand, innendørs svømmebasseng, båt- og fisketurer. I tillegg er det badestrand, store grøntarealer, gangveier og et pent beplantet uteareal. Hotellet har pub, uteservering og restaurant.

Nyoppusset

På havnanett.no kan vi lese at hyttene blir pusset opp akkurat nå, etter et ekstraordinært årsmøte i fjor høst. Der er det også en børs, der det kjøpes, selges og byttes.