- Det er flere grunner til at vi nå velger å bytte navn til Norsk Hyttesenter. En av dem er at vi ønsker å presisere at dette er en helårsutstilling. Selve navnet hyttesenter passer bedre enn hytteutstilling, da vi mener at sistenevnte kanskje kan oppfattes som "flyttbar". Det er viktig for oss å formidle at det er en permanent utstilling som folk kan besøke hele året, sier Øyvind Fuglem, styreleder i Norsk Hyttesenter, i en pressemelding. Fuglem er til daglig salgssjef hos Kjeldstad hytter.

19 hytter

I disse dager utvides utstillingsområdet ytterligere, og i løpet av våren vil det stå 19 fullt innredede hytter fra 16 av Norges ledende hytteprodusenter på området. Se egen sak om utvidelsen av utstillingen fra hytteavisen.no her.

- Utvidelsen styrker området betydelig. Norsk Hyttesenter er det desidert største hyttesenteret i Norge, sier Fuglem.

Åtte helt nye

- Vi som er en del av dette hyttesenteret har en helt klar fordel i dagens hyttemarked. Det skal bli enda enklere for kunden å velge en hytteleverandør etter et besøk hos oss. Til årets Hyttelivsmesse 22. til 25. april vil man også se at vi har fått en fornyelse av de leverandørene vi har hatt fra tidligere. Totalt har området åtte helt nyoppførte hytter. Vi henger virkelig på og er på banen når det gjelder utviklingen av hyttemarkedet inn i fremtiden, sier Fuglem videre.

Ved Nitelven

Norsk Hyttesenter ligger på Hellerudsletta i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Gardermoen og Oslo. Hyttene ligger plassert i naturlig terreng på en kolle ved Nitelven, med skog og grøntarealer rundt. Det er parkeringsplasser ved inngangen, og alle hyttene er fullt møblerte. Norsk Hyttesenter er åpent på faste dager året rundt.