Det som møter deltakerne er moderne, miljøvennlige hytter der mye av tankegangen fra de historiske kolonihagene er videreført. Det er ikke størrelsen på hyttene som teller, men beliggenhet, smarte løsninger og fleksible overganger mellom inne- og uterom. Her blir det godt naboskap og mye kos foran grillen.

Foran hyttene ligger det en enorm, spektakulær sandstrand hvor mange aktiviteter utspiller seg. Ikke minst konkurransene. Hvem finner de smarteste løsningene? Hvem har den beste snekker-finishen, og har noen av deltakerne grønnere fingre enn andre? Mye står på spill. Hvem vinner sin egen sommerhytte?

Dette er de fire parene som skal delta i årets sesong av «Sommerhytta», som har premiere på TV 2 og TV 2 Play 18. april:

Skjermbilde 2022-03-23 kl
Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin. Foto: Espen Solli/TV 2

Sara Meyer Boudaya (27) og Ibrahim Mahnin (29)

Relasjon: Kjærester og gift høsten 2019. Møttes for ca. fem år siden.
Fra: Oslo – bor nå på Refstad/Bjerke. Ibrahim er opprinnelig marokkansk, Sara er halvt tunisisk.
Jobber som: Begge er barnevernspedagoger.

Stilmessig foretrekker paret en blanding av romantisk og moderne. Samtidig er de opptatt av gamle møbler og antikviteter og at det skal være hjemmekoselig med god atmosfære. Sara elsker å flytte rundt på interiøret hjemme og finne nye ting de trenger.

Skjermbilde 2022-03-23 kl
Lise Sakariassen og Lars Jørgensen. Foto: Espen Solli/TV 2

Lise Sakariassen (27) og Lars Jørgensen (27)

Relasjon: Kjærester og samboere. Vært sammen i tre år.
Fra: Bor på St. Hanshaugen i Oslo. Lise er bergenser, Lars er fra fra Røyken.
Jobber som: Begge er urban designers. De er kolleger og jobber sammen i Sweco med konseptuell utvikling av gode byrom.

Stilmessig foretrekker de det velfunderte, men uten å følge spesifikke regler. Altså en eklektisk stil med både gammelt, nytt og redesignet og med løsninger tilpasset det aktuelle stedet. Lars liker pastellfarger – Lise jordfarger.

Skjermbilde 2022-03-23 kl
Lina Langerud Heikkilä og Eldan Naftaly Nysveen. Foto: Espen Solli/TV 2

Lina Langerud Heikkilä (30) og Eldan Naftaly Nysveen (32)

Relasjon: Kjærester – vært sammen i 11 år.
Fra: Bor sammen i en liten leilighet på Ekeberg i Oslo. Lina er fra Oslo, Eldan er halvt israelsk og er vokst opp i Elverum.
Jobber som: Lina er selvstendig næringsdrivende, med sin egen skjønnhetssalong på Enerhaugen. Eldan jobber i barnehage på Blindern.

Både Lina og Eldan er svært opptatt av stil og interiør. Det skal være organisk og minimalistisk med bohemske innslag. Nytt skal blandes med gammelt, og begge er glade i loppemarkeder og gjenbruk. I tillegg er de gode på smarte plassbygde løsninger, helst i naturlige fargetoner og materialer.

Skjermbilde 2022-03-23 kl
Daria Klovholt og Marius Holst. Foto: Espen Solli/TV 2

Daria Klovholt (26) og Marius Holst (27)

Relasjon: Kjærester og samboere.
Fra: Bor på Ensjø i Oslo. Daria er fra Skien og Marius fra Kristiansand.
Jobber som: Daria er markedsføringsstudent og svært aktiv på SoMe med blant annet egen blogg og YouTube-kanal. Marius er prosessingeniør i energiselskapet Baker Hughes og spiller på landslaget i rugby.

Stilmessig ser de for seg en moderne, funksjonell hytte med åpne løsninger. De trives også best når uttrykket er stilrent og minimalistisk, med noen elementer som bryter – som grønne planter og fargerike bilder på veggene. Daria er generelt svært opptatt av interiør.

 Sommerhytta har premiere på TV 2 og TV 2 Play 18. april.