Har du en drøm om å kunne tilbringe varme sommerdager på din egen hytte? Da kan drømmen bli til virkelighet. Har du tomt, vil det ikke gi andre utlegg enn flyttekostnadene.

Bakgrunnen er at eierne vil bygge seg en ny hytte i Engelsviken, og derfor ønsker de nå å gi bort sin gamle. Alt du trenger å gjøre for å sikre deg hytta, er å demontere den og frakte den dit du vil tilbringe dine fremtidige sommerdager, melder Fredriksstad Blad.

Hytta som ligger i Engelsviken er 40 kvadratmeter stor, og har et tilknyttet et anneks på 18 kvadratmeter, som også - bokstavelig talt - vil følge med på lasset.

- Det er en veldig enkel sommerhytte med enkel isolasjon, og det er en standardforskjell på selve hovedhytta og annekset, forteller Anne Brynhildsen, som eier hytta.

- Tilbygget er i god stand, og det går det faktisk an å frakte bort i ett stykke uten demontering, forteller hun videre.

Hun forteller at de har fått flere henvendelser:

- Det er noen som har ringt, men jeg vet ikke hvor mange som er reelt interesserte. Det er ingen som har vært ute her og sett på den enda, men til helgen skal vi prøve å ordne en visning, forteller hun.

- Vi har jo tenkt at dette må være interessant for noen, avslutter Brynhildsen.