Mannens kvinnelige turfølge anklaget i retten hyttemannen for å ha slått henne og kastet henne ut av hytta. Utelåst fra hytta sto hun der uten jakke og sko. Mannen på sin side hevdet hun startet det hele med å klore ham, skriver Agderposten.

Melding fra ekskjæreste

Bakgrunnen for at den i utgangspunktet romantiske turen til Hovden skar seg, skal ha vært at det midt på natta kom en melding fra hans tidligere kjæreste om at hun visste om hytteturen med en kvinne som han hadde sjekket opp på nettet. Den tidligere kjæresten hadde tidligere fått hans ord på at han ville gi deres forhold «en ny sjanse», og en slik tur harmonerte antagelig dårlig med denne intensjonen.

På tur for sex

Av meldingen framgikk det at han var på tur for sex. Hans kvinnelige turfølge ble anbefalt å gi slipp på ham og gå videre i livet, skriver Agderposten. Om kvinnen var sjalu med eller uten grunn tok ikke tingretten stilling til. Imidlertid kom retten til at mannens kvinnelige turfølge hadde opptrådt så provoserende i situasjonen at han ble frifunnet for anklagen om vold.

Partene fikk i hvert fall en bekreftelse på sannheten i Tinder-sloganet «Gjør hvert øyeblikk av singellivet til noe å huske».

Ankefristen er to uker.