Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Endelig er feriekluten her!

Den tørker fort, blir ikke sur, er lettvint i bruk og skal kastes etter noen gangers bruk. Endelig er feriekluten her! Harde flekker og kjøkkensmuss tar den nye Chiffon Mikrofiber seg av.
Chiffonmikrofiberklut_200x160
Feriedager er i vente og tid til overs som du vil bruke på alt annet en rengjøring. Med riktig utstyr og moderne rengjøringsteknikker gjør du rengjøringen  unna i en fei. Jordan kommer nå med verdensnyheten Chiffon Mikrofiber.
- At vi nå har klart å integrere mikrofibereffekten i en chiffonklut er faktisk en verdensnyhet, som vi har jobbet med i flere år med å få til, sier marketing direktør Helge Vangen i Jordan. Chiffon Mikrofiber har 20-30 prosent bedre rengjøringseffekt enn den vanlige viskosekluten. 
- Forbrukeren har enda en ny mikrofiberklut å glede seg over, avslutter Vangen.
I følge tall fra AC Nielsen kjøper nordmenn 700 000 mikrofiberkluter i året. Vi er for alvor i ferd med å tilpasse oss den moderne rengjøring.
 
Støvmagnet
En tørr mikrofiberklut fungerer som en støvmagnet. Mikrofiber har en generell sterkere rengjøringseffekt fordi fibrene er sprengt i mer enn 1000 ganger finere fibre som løsner og tiltrekker seg store og små partikler samt mikrostøv, sier Helgen Vangen.
- Alle chiffonklutene på markedet er ganske like av utseende. Men rengjøringseffekt og håndfølelsen er imidlertid helt forskjellig. Jordans Chiffon Mikrofiber har en mykere og tykkere kvalitet, forsetter Vangen.
 
Enkelt og hygienisk
Jordans Chiffon Mikrofiber er utviklet for å passe til oppvask, kjøkkenbenk og støvtørk. Klutens oppsugingsevne og kvalitet gjør arbeidet både bedre og enklere enn de tradisjonelle chiffonklutene. Bruk av chiffonkluter gjør renholdet enkelt og hygienisk og man slipper å tenke på rengjøring av kluter.
 
Tips til ferierenholdet:
* Hold det ryddig
* Bruk moderne rengjøringsverktøy som mikrofiberkluter og mopp med justerbart skaft.
* Bruk moderne rengjøringsteknikker. Begrens bruken av såpevann, tørt skal rengjøres tørt og flekker skal fjernes med vann.
* Gå over alle flater med en tør mikrofiberklut og ta bort ”de våte flekkene” etterpå. Bruk gjerne en sprayflaske med vann og spray på flekkene.
* Såpe avler bakterier – begrens bruken.
* Ønsker du godlukt,  sett ut et par skåler med grønnsåpe.
* Ved siden av Chiffon Mikrofiber har Jordan også mikrofiberkluter tilpasset gulvvask, glass/speil, baderom, støvklut og kjøkkenklut.
* For å sikre god hygiene har Jordan laget kluter i ulike farger og  med merking til hvilket rom de tilhører.
 
For mer informasjon kontakt:
Helge Vangen, marketing direktør, rengjøring Jordan, tlf 22 78 80 00