Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Påskeferien er berga for quizelskere i hus og hytter.

Dette knippet med relativt ferske quiz-bøker sopte vi med oss fra bokhandelen forleden dag. At fire quizbøker ligger rett foran kassa viser at butikkpersonalet kjenner sitt publikum godt og vet «hva som går» i disse dager.

Hytteeneri 1 - hytta

Denne "12-volts-hytta" får gulvvarme fra vedovnen!

Ikke har de strøm og ikke har de innlagt vann. Likevel er det ikke noe å si på komforten i hytta til familien Lien og Lindstad på Sjoga i Vingrom. I gulvene sirkulerer glykol oppvarmet fra vedovnen og sørger for jevn varme.

Ny skibok: 35 turer i "verdens beste skiterreng"

Viddene og fjellskogen mellom Hafjell/ Øyerfjellet og Sjusjøen er som skapt for langrenn, og tiltrekker seg alt fra nybegynnere til verdensmestre på ski. Nå kommer den første samlede presentasjon av denne langrenns-destinasjonen.

Hytte nøytral illustrasjon - eldre hytte Meisalfjellet 2

Vi kan miste jobb, inntekt eller bli skilt. Kari og Ola selger uansett ikke hytta!

Nær sagt uansett hvor dårlig det står til økonomisk: Vi kvitter oss ikke med hytta. Hytteeierne elsker hytta si mer enn noe annet, viser en undersøkelse gjort av Hytteliv og Ipsos.

Girl wearing insulating primaloft jacket ice fishing with mormyshka ----Jente med isolerende jakke i primaloft fisker p� isen med mormyshka

Nå lurer iskald ørret under isen

For mange er isfiske noe som hører solfylte vårdager til. Dersom du kjenner triksene kan du imidlertid sikre deg en ørretmiddag – selv i årets mørkeste måneder.

Vannskade -

Vinterregel: Hold 10 grader i hytta

Hvis du ikke allerede har gjort det, haster det med tiltak for å unngå frostskader i hytta. Stadig flere opplever vannskader som følge av frostsprengte rør.

Brann[1]

Har du en slik adventlysestake på hytta? Husk å slå den av om natta!

Du er kanskje blant dem som skal pynte hytta til jul kommende helg. Kanskje har du også en slik adventstake, som du setter i vinduet og lar stå på døgnet rundt. Denne her tok fyr.

Vinterlukking

Ikke alle har vintervei til hytta: Huskeliste når hytta skal stenges for sesongen

Ikke alle har vintervei til hytta. Og da er tida inne for å lukke for vinteren. Her finner du viktige råd og tips. Følger du disse vil du finne hytta i like god stand når snøen smelter og en ny sesong starter.

Aurora Premium 1

Saltdalshytta: Lanserer ny serie med store og eksklusive hytter

Endelig slipper Saltdalshytta bilder av sin helt nye hytteserie – Aurora Premium. Nå vil hytteprodusenten gjøre seg aktuell også for den kjøpesterke gruppen som er ute etter større og mer eksklusive hytter.

5C7A1044

Løypestriden: ”Håper noen er store nok til å rekke ut en hånd”

Hva ønsker grunneierne i Hjartdal å oppnå ved å redusere skigleden for så mange denne påsken? De har oppnådd det de ønsket; det arbeides med både omlegging av løyper, løypevederlag, kompensasjonsordning og trivselsregler. Likevel forblir løypene stengt. 

Skurveosbua

Ute i siste liten? Mange rimelige og unike hytter ledige i påskeferien

Påskeferie uten boblebad og oppvaskmaskin? Det er mange som trekkes mot det enklere hyttelivet. Fortsatt har vi flere ledige hytter for de som ønsker en tur på påskefjellet.

_qCard_pdb-prd_Image_M-1131817_20161003224840_Planer_bestemmelser

Hytteeiere opprørt over voldsom økning i eiendomsskatten

Å være hytteeiere har sin pris. Det erfarer også hytteeierne i Målselv Fjellandsby i disse dager. De er opprørt over økningen i eiendomsskatten.

Hvaler naken øy (2)

Kommunerevisjonen sjekker grunnlaget for eiendomsskatten

Hvaler Hytteforenings leder, Mona Flemmen, tror det er hytteeiere som betaler for mye skatt, simpelthen som følge av at takstgrunnlaget er ukorrekt. Til Fredriksstad Blad uttaler hun tilfredshet med at revisjonen går gjennom materialet.

isfiske

Om istykkelse og trygg ferdsel på is

Selv om enkelte kommuner, foreninger og fjellstyrer gir informasjon om hvor det er trygt å gå, må du ta dine forholdsregler ved ferdsel på is.

Boligbrann_komfyr

Brann i 4200 hytter i fjor - 340 millioner kroner opp i røyk

Det brant for 340 millioner kroner i hytter og fritidsboliger i 2016, viser bransjetall. For å unngå brann, sjekk det elektriske anlegget og pass på kokeplatene, levende lys og peisen.