– Jeg har ambisjoner om å bygge opp hytta selv. Jeg har bygd røykeri og høylåve på Farmen, så da må jeg klare å bygge opp en hytte også, sier Bjerkerud. Siden innspillingsstopp i oktober, har han jobbet i kulissene sammen med Saldalshytta for å få kontakt med grunneiere i Noresund.

Farmen
Farmen-vinneren Eilev Bjerkerud fikk en Saltdalshytte i hovedpremie. Nå legger han planene for å reise den på hjemtraktene. Her står han sammen med markedssjef Trond-Arve Nikolaisen i Saltdalshytta og programleder Gaute Grøtta Grav. (Foto: TV2 )

2012-vinneren i gang med hytta

Markedssjef Trond-Arve Nikolaisen i Saltdalshytta er glad for at årets vinner ønsker å realisere hyttedrømmen. Ingvild Thygesen, som vant i 2012, er godt i gang med byggingen av sin vinnerhytte, noe Saltdalshytta setter stor pris på. Flere av de tidligere deltakerne har nemlig solgt hytta i stedet for å bygge sjøl.

Farmen-deltakerne invitert

Bjerkerud har også begynt å tenke på gjestelista til hytta, når den måtte stå ferdig. Blant dem han vil ha på besøk er alle kollegene og konkurrentene fra Farmen-serien.