- Til vinteren kan vi endelig åpne den nye stolheisen Lodge Express, som vil forbedre skiopplevelsen for alle som besøker Hemsedal. Jeg ser virkelig fram til vinteren, og ikke minst gi våre gjester minnerike fjellopplevelser i det vi liker å kalle Skandinavias alper, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal.

Vinterens nyheter i Hemsedal

  • Lodge Express åpner til vinteren. En ny 6-seters stolheis som starter ved SkiStar Lodge Hemsedal, vil gi enklere og bedre adgang til hele skiområdet. Heisen er blant annet utstyrt med vindbeskyttelse, har en kapasitet på 3.000 personer i timen og er 1.733 meter lang. For å gjøre barneområdet bedre forlenges bakke 41 og kapasiteten i snøproduksjonen økes. I SkiStar Snow Park bygges en ny heis, en skålheis som har fått navnet Olaheisen, som vil gjøre parkkjøringen mer effektiv.
  • Til vinteren introduseres tilbudet funksjonell skikjøring. Det vil si skileksjoner for alle typer funksjonsvariasjoner, både stående og sittende skikjøring med nødvendig utstyr for utleie.
  • Nye moderne leiligheter og hytter står klare til vintersesongen. De bestilles på skistar.com.
  • En nyhet er at du kan leie skiutstyr og få det levert der du skal bo. Bestillingen gjør du på skistar.com.

Nyheter i Trysil

  • Heisene T10 Hesten og H1 Høgekspressen oppgraderes. I tillegg forbedres snøproduksjonen i bakke 19 og 62.
  • Skiskole for alle aldre. Skiskole bestilles på skistar.com.
  • Andre utgaven av ski- og musikkfestivalen, Winter End Trysil, går av stabelen 19.-21. april. Her samles den norske artisteliten og byr på konserter i skiområdet ettermiddager og kvelder. I løpet av helga arrangeres blant annet Poolrace og konkurranser med SkiStars ambassadører Birk Ruud og Helene Olafsen. Birk i SkiStar Snow Park, Helene med andre utgave av SkiStar Banked Slalom by Helene Olafsen. Med gyldig SkiPass har du tilgang til all skikjøring og inngang til alle konserter.