Den mye omtalte boligen på Skjærhalden i Hvaler kommune har fått et bud som ligger 1.350.000 kroner over prisantydningen. Det bekrefter anvarlig eiendomsmegler ved Meglerhuset Meum AS, Karl-Erik Sørensen.

- Det viser jo at prisnivået i sentrum på Skjærhalden er høyt, jeg tror vi begynner å nærme oss slutten på budrunden nå, sier han til Fredriksstad Blad.

Mye omtalt sak

Salget av denne boligen har det blitt skrevet mye om. Da det var visning i sommer, ble det hengt opp dukker - som skulle forestille naboene - i en galge. Sørensen ønsker ikke å si noe om skremselspropagandaen.

F-b.no har tidligere skrevet at boligen har vært en del av et sameie bestående av fire søsken, men nylig ble sameiet begjørt tvangsoppløst og boligen lagt ut til salg gjennom Fredrikstad Tingrett. Dette fordi tre av de fire søsknene ønsker å selge ut eiendommen.

Kjepper i hjulene

Den fjerde kvinnen, som bor på naboeiendommen til den aktuelle boligen, gjør imidlertid alt for å stikke kjepper i hjulet for salget. Hun ønsker selv å kjøpe boligen så billig som mulig, og gjør alt for å skremme bort eventuelle budgivere, har f-b.no tidligere skrevet.

I et ledd i skremselspropagandaen har det blitt opprettet et eget nettsted under navnet ormebolet.com. Der kommer kvinnen med klare trusler til de som eventuelt måtte vurdere å legge inn bud på naboeiendommen, har f-b.no tidligere skrevet.

LES OGSÅ: Galgenhumor i sommerparadis

KLIKK HER FOR Å BLI FAN AV HYTTEAVISEN PÅ FACEBOOK