DSC_0271
Messegeneral Tore Bjørnstad på Hytte2011.
- Alt er klart! Hallen har vært fullbooket lenge, og utstillerne har gjort en fantastisk jobb med å bygge stands. Her er alt fra tomter til snurredasser, solceller og hytter. Og utstillerne legger en utrolig sjel i det å skape flotte miljøer for publikum, sier Bjørnstad til Hytteavisen. Over 130 utstillere har inntatt Hytte2011, som har sitt første messearrangement på Lillestrøm. Hyttemessa er samkjørt med Villmarksmessen og hagemessen. De to trakk i fjor 28.000 mennesker til Norsk Varemesse. Messedebutant Bjørnstad håper selvsagt på enda flere folk i år.
DSC_0278

Alle slags varer

Hytte2011 varer fra i dag til søndag, og i messehallen finner du alt fra de minste dippedutter til ferdige hytter. Storaktører i hytte-Norge som Saltdalshytta, Ranahytta, Familiehytta er til stede, sammen med selgere av tomter i li og fjell, utstyrsleverandørene Hyttetorget og Hyttebutikken og mange, mange flere. Her kan du strengt tatt kjøpe tomt, hytte, utstyr og inventar i løpet av en messedag.

Les også: Moderniserings-boom på gang

DSC_0281

- En flott kombinasjon

- Her kan mor og far innta henholdsvis hage- og villmarkshallene først, og så kan de samles om hyttelivet til slutt. En flott kombinasjon, mener Tore Bjørnstad. Han har også satt opp shuttlebuss til Norsk Hyttesenter bak messehallen på Hellerud, der et 20-talls ferdige hytter er permanent utstilt. Og i tillegg ligger Norsk Hyttetun like utenfor dørene på Lillestrøm. Der vises rundt 10 ferdige hyttemodeller.
DSC_0282

Tror på godt besøk

Bjørnstads Hytte2011 samarbeider med Idebladet Hytteliv om arrangementet, og har sterk tro på konseptet. I år arrangeres to hyttemesser, idet messen Norsk Hytteliv fortsetter på Hellerudsletta. Denne messen arrangeres i mai.

- Vi ser at besøkstall på slike messer kan svinge. Sjøen for alle hadde et lavere besøk enn tidligere, men MC-messa her på Lillestrøm trakk 22.000 mennesker på tre dager. Et godt produkt selger uansett, sier Bjørnstad.

DSC_0284
DSC_0285
DSC_0286
DSC_0280
DSC_0291
DSC_0293