Men at det skulle drøye hele 9 år til drømmen ble virkelighet hadde de nok ikke regnet med. Det var så mye som skjedde underveis: tre barn, intensive yrkesliv og totalt fem maraton. Men drømmen vokste seg sterkere og sommeren 2020 sto hytta ferdig. Og det var verdt ventetiden – og strevet.

INR-More-Romsdal-Main-VISKAN-Solid-120-LINC-Angel-night

85 kvm hytte på brygga

- Å stupe uti den friske fjorden etter en løpetur er verdt hvert eneste sekund vi har ventet, sier Espen, som jobber som arkitekt og hadde visjonen klar fra start. Jeg ville skape en moderne hytte med minimalt vedlikehold og som skulle smelte inn i landskapet.

Den 85 kvadratmeter store hytta i moderne stil står trygt plassert på en brygge i fjorden og byr sommertid på magiske solnedganger kveld etter kveld. Hoveddelen av hyttas boflate er bad- og soveromsdelen, noe som også var tanken.

- Vi elsker å være ute og bruker så lite tid som mulig inne. Om morgenen pakker vi sekken og drar på tur med barn og hund og kommer egentlig ikke hjem igjen før i skumringen. Da venter dusj og bad og avslapping før neste dag, sier Anita. Mer enn det rekker vi som oftest ikke. Livet her er ganske intensivt på den måten og vi bor tett, men vi elsker ytterlighetene og livet her er også veldig forskjellig fra livet vi lever hjemme i Oslo.

INR-More-Romsdal-LINC-Angel-PILE-MIST-open
Valget av dusjhjørnet falt på den tidløse LINC Angel.

Funksjonelt hjem

- Et hjem må være funksjonelt. Med design kommer man langt, men ikke helt fram. Vi valgte å fokusere på produkter som er holdbare og funksjonelle. Å bytte innredning hvert femte år er ikke noe for oss, så vi brukte tid på å velge baderomsmøbler, dusj og håndkletørker som vi vet at ikke vil gi oss noen kjedelige overraskelser hverken mens vi er her eller når vi ikke er her. Det må være noe som holder, helt enkelt. Vi valgte hvite, tidløse møbler for å holde inntrykkene på et lavt nivå.

Sikkert for barna

Valget av dusjhjørnet falt på den tidløse LINC Angel med dusjoppbevaringen PILE. Dusjglasset er utstyrt med tilvalget SafeTech, en membran utenpå dusjglasset som holder glasset sammen hvis det mot formodning skulle granulere.

- Funksjon i fokus. Med flere små barn i familien føltes det riktig å velge dette ekstra sikre glasset. Og den innebygde oppbevaringen er briljant. Vi er utrolig fornøyde, sier Anita.

INR-More-Romsdal-exterior[1]
Ruvende omgivelser i Møre og Romsdal.

Magiske kvelder

”Å sitte på brygga en varm julikveld og se utover fjellene er magisk. Det er som om hverdagens kjas og mas forsvinner der og da. Å nyte kveldskaffen og høre på barnas lek når de springer barbent i gresset er noe vi ønsker alle hadde fått oppleve. Vi føler oss veldig heldige som kan kalle dette stedet vårt andre hjem".

Materialer og produkter

Servantskap VISKAN Solid 120 | Speilskap STAGE 120 | Servantbatteri SLEEK | Dusjhjørne LINC Angel | Dusjoppbevaring PILE | Takdusj MIST | Håndkletørkere LINE - INR

Vegger Tadelakt, kalkpuss ”Silver dust”

Gulv i flytbetong

Rillet vindusglass gulv til tak  

Les mer her.

Kilde: Iconic Nordic Rooms blogg