Skulle det være deg som både har tippet riktig og er blitt trukket ut blant de korrekte svarene, er du den første som kan plukke fra premiebordet. 

toril-4
Toril Gulbrandsen er matfaglig rådgiver ved Opplysningskontoret for frukt og grønt. Hun kommer hjem eller på hytta til quiz-vinneren og varter opp med et tre retters middag.

Varter opp med treretters middag hjemme eller på hytta

Kanskje velger du en weekend i den meget luksuriøse tretopphytta i Hedalen på terskelen til Vassfaret? Eller kanskje passer det bedre å få hjemmebesøk av en kokk? Toril Gulbrandsen ved Opplysningskontoret for frukt og grønt er nemlig klar for å anrette en tre retters festmiddag for familien. Appelsinen kommer naturligvis til å ha en plass i måltidet.

Blant dem som har tippet korrekt, trekker vi også ut fem som vil få "Fridas bålmat" - den populære bålmatboka til Frida Østgård - i premie.

Fossetopp 10
Fossetopphytta ligger for seg selv ved elva Aurdøla. Her bor du seks meter over bakken med panoramautsikt.

Fosstopphytta - komfortabelt seks meter over bakken!

Fosstopphytta er altså den ene av to hovedpremier. Hytta - seks meter over bakken - er antagelig Norges mest moderne med fasiliteter omtrent som dem du har hjemme: 230 volt, gasskomfyr, kjøleskap, dusj og toalett. Her kan inntil fem personer ha en komfortabel weekend kun «forstyrret» av fuglekvitter og bruset fra Aurdøla. Beliggenheten er nemlig ganske enestående den også - langt fra folk og med panoramautsikt. 

Dette er Fosstopphytta - den nye tretopphytta ved Vassfaret.

Når du først er i Mikkjel Fønhus´ hjemtrakter, gjelder det virkelig å se seg rundt og besøke mystiske Vassfaret og attraksjoner i Hedalen.

Appelsin Oppslagsbilde-med-appelsiner-og-klementiner-FG-07419_500
Appelsin er gjennomgangs melodien i denne konkurransen. Altså vil Toril Gulbrandsens tre retters måltid sikkert også inneholde innslag av denne populære frukten.

Treretters med smak av appelsin

Hyttetur i tretoppen er for mange en sterk og eksotisk opplevelse. Eksotisk og attraktivt på en helt annen måte er det å få hjemmebesøk av en profesjonell kokk. Toril Gulbrandsen er matfaglig rådgiver ved Opplysningskontoret for frukt og grønt. Hun er utdannet kokk og har praktisert yrket i inn og utland. Gulbrandsen er opptatt av fargerik matglede, med mye frukt og grønt, for store og små, i alle situasjoner. Vi tør garantere et sunt måltid!

Hos Opplysningskontoret for frukt og grønt finner du Toril Gulbrandsens oppskrifter.

Følg med på vår facebookside mandag!