– Nå er det snakk om grådighet, sier Larvik-kvinnen til avisa Gudbrandsdølen Dagningen. Hytte hennes er av det gamle slaget - uten innlagt vann. 

- Det er gått for langt

Når grunneieren, Pihl AS, sendte henne og de andre hytteeierne krav om serviceavgift på 2.150 kroner, rant det over for Larvik-pensjonisten. Hun har sendt brev til ordføreren i Ringsaker, Sjusjøen Vel og Norsk Hyttelag.

- Det er gått for langt, sier hytteeieren til GD. I brevet til ordfører Anita Ihle Steen, forteller hun at hun er i ferd med å gi opp hele hyttedrømmen på Sjusjøen.

Vet ikke om hun kan beholde hytta

Flottorp har satt opp regnskap på alle avgiftene hun betaler på Sjusjøen. Festeavgiften utgjør 11.060 kroner, kommunale avgifter og eiendomsskatt er på til sammen 6.448 kroner og brøytingen beløper seg til 3.735 kroner. Og så kommer den nye serviceavgiften på 2.150 kroner på toppen av det hele.

- Med så mye avgifter vet jeg ikke om jeg klarer å sitte med hytta. Eiendomsskatten er det mest urettferdige jeg vet om, og jeg betaler like mye som et juristektepar med millionlønn siden skatten går på kvadratmeter, skriver Larvik-kvinnen til ordføreren.

I sitt svar har ikke Ringsaker-ordføreren noen trøst å by på. Hun mener det er fint lite hun kan gjøre som ordfører i forhold til de spørsmål Flottorp reiser.