- Hovedmarkedet er fortsatt i Gudbrandsdalen, men andre markeder som blant annet Valdres, Hallingdal, Nordvestlandet og Trøndelag er med i satsningen nå og fremover, sier administrerende direktør Audun Skattebo i en pressemelding. I planene ligger også offensiv satsning mot nye markedsområder. Ny og økende aktivitet i flere destinasjoner i Gudbrandsdalen, slike som Kvitfjell og Gålå, er viktig såvel for Tinde som lokalmiljøene i dalen. 

Audun Skattebo
- Rekrutteringen av kompetanse og arbeidskraft vil være en viktig faktor for å lykkes fremover, mener Tindes administrerende direktør, Audun Skattebo.

Over 100 ansatte

Den store aktiviteten gir ringvirkninger. Tinde Hytter har nå over 100 ansatte, som i hovedsak er bosatt i Gudbrandsdalen. Rekrutteringen av kompetanse og arbeidskraft vil være en viktig faktor for å lykkes fremover, mener Skattebo. 

Viktig for underleverandørene

Aktiviteten har også stor betydning for underleverandører. Aktiviteten til Tinde Hytter antas å gi grunnlag for sysselsetting av 120-130 personer i regionen.

- Med kvalitet fra Gudbrandsdalen har Tinde Hytter befestet sin posisjon som en av de ledende hytteleverandørene i Norge og ser fremover mot nye markeder og fortsatt vekst, sier Skattebo.