Tomtepris fra 900.000

- Vi starter graving så fort vann og avløp er klart prosjektert. Veg er klart, sier daglig leder Thomas Sørlien i Hurdaldrift AS til Eidsvoll Ullensaker Blad.

Østlaft Bygg AS er første hytteleverandører som har sikret seg tomter i det nye hytteområdet, som utbyggerne har store forventninger til. Tomtene er på 900 til 2.000 kvadratmeter og er priset fra 600.000 kroner til 1.375.000.

- Unik utsikt

– Tomtene har en unik utsikt utover Akershus og Hurdalssjøen, og med Gardermoen som nær nabo, er det kort veg til et stort arbeidsmarked, så i realiteten kan en bo på hytta, skriver EUB. Tilbudene til hyttefamiliene er mange med muligheter for meningsfylte fritidsaktiviteter. Området har flotte badestrender, lange turstier og gode fasiliteter for sykling.

Kort til Oslo

Jan Gulbrand Braaten er grunneier, mens Gardermoen Tomteselskap AS er rettighetshaver. I anledning prosjektet har de opprettet Hurdalslia AS, mens det er Hurdaldrift AS som skal stå for organiseringen i området.

I Hurdalslia får alle eiendommer kommunalt vann og avløp, strøm og fibernett. Avdelingsleder og eiendomsmegler Ann Kristin Hoset i Eiendomsmegler 1 skal selge de 107 tomtene.

– Dette blir et flott hytteområde med tanke på korte avstander til vannet og marka, og alle muligheter det gir for rekreasjon, og ikke minst avstanden til Oslo og Nedre Romerike. Det må da være bra å ha hytte innenfor én times kjøretur om man lever nede i Oslo-gryta, sier Hoset til avisa. Hun tror hytteområdet også vil være attraktivt for folk som har en tilknytning til Øvre Romerike