Bildet over: Leder Helge Bonden, er glad for å kunne melde at Skistar Trysil nå overtar gjestene og noen ansatte fra konkursrammede InTrysil. (Arkivfoto)

– Vi har inngått en avtale med konkursboet og kjøpt merkenavnene InTrysil og Trysil Resort, kunderegisteret, web- siden og domenenavnet, bekrefter leder i Skistar Trysil, Helge Bonden, til Østlendingen.

Noen pris vil han ikke ut med, men opplyser at Skistar har fått fornuftige betingelser.

Etter at InTrysil konkursen var et faktum, har Skistar jobbet intenst for å få til en løsning for å sikre at gjestene som hadde booket ferie i Trysil skulle få det de har bestilt og sengeeierne få utleid sine senger. Det har Skistar nå klart, og bookingen for alle InTrysils 320 utleieenheter i Trysilfjellet vil fortsette som før, men i Skistarregi.

LES OGSÅ: Ny konkurs rammer Trysli

– Skistar Trysil driver samme type virksomhet i dag, og vi vil tilpasse vår kapasitet for å kunne håndtere det ekstra volum av senger som nå vil formidles og drives av oss. Noen tidligere ansatte i InTrysil vil også få tilbud om jobb hos oss, sier Bonden.

En del praktiske løsninger skal på plass, og Bonden mener det meste vil være klart i løpet av denne uken. Det praktiske knyttet til utleiedelen som nøkkelutlevering vil foregå fra Skistars Velkomstsenter og resepsjon i Fageråsen.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE