atrå

Den første vi finner, ligger på Atrå ved Tinnsjøen i Telemark. 

På eiendommen står det både hytte, uthus og sjøbod, som også karakteriseres som anneks, men bruksarealet er likevel ikke større enn 15 kvadratmeter og bruttoarealet 20.

Der er bare ett oppholdsrom, med strøm, men ikke hverken vann eller avløp. 

Ifølge annonsen er det mye å ta tak i siden vedlikeholdet har vært så som så i noen år. Men likevel, siden det er så begrensede arealer, vil det være overkommelig for mange.

Prisen er satt til 800.000 kroner. Mye for så lite? Kanskje ikke når tomtearealet er på tett opp mot tretten mål.

Bildet vårt viser forresten annekset, som ligger på motsatt side av veien enn resten av bygningsmassen.

børtevann

Litt større

Flytter vi oss til Børtevann i Sarpsborg kommune, kan vi legge på noen få kvadratmeter på hyttearealet, men tomta er vesentlig mindre, nemlig 631 kvadratmeter.

Bruksarealet til hytta er 18m2 og bruttoarealet 21, og  standarden regnes som nornalt god. Hytta består av stue med kjøkkenkrok og køyesen, og det er eget uthus med utedo og lagringsplass. Den ble pusset opp både innvendig og utvendig for ti år siden. Det skal heller ikke være noe i veien med beliggenheten med skogens ro og fiskemuligheter,

Prisantydningen er 580.000 kroner.

misvær

Også denne ligger ved et vann

I Misvær i Bodø kommune finner vi enda ei lita hytte beliggende ved et vann. Den ble bygd rundt 1940 pg er ikke forandret så mye på siden den gang. Men den regnes som god gammeldags og har en svært bra beliggenhet. 

De oppgitte arealene er 20 kvadratmeter primærrom og 25 kvadratmeter grunnflate. Tomtearealet er på 1,4 mål. Prisantydningen er på 350.000 kroner.

 

skaret

Ti minutter fra byen

På Skaret i Molde ligger ei lita hytte med både stue, kjøkken og soverom. i kort avstand fra byen.

Bruksarealet er på 20 kvadratmeter og tomta på tett oppunder et mål.

Hytta er bygd i 1936, og prisantydningen er 450.000 kroner.

trondheim

En trikketur fra Trondheim

I trondheim kommune, i nærheten av endeholdeplassen til trikken, finner vi ei lita hytte med prisantydning 790.00 kroner.

Bruksarealet er 26 m2 og bruttoarealet 34. Tomta er på bortimot sju hundre kvadratmeter.

Ifølge annonsen, er det trivelig på tomta, med både blomster og sommerfugler, og en bekk som sildrer gjennom eiendommen.