Arkivfoto: Tommy C. Olsen - Våre nye medarbeidere har lang fartstid i bransjen. De skal være med på å styrke Solhyttens posisjon som en av landets største hytteleverandører, og gjøre Solhytten enda mer synlig og konkurransedyktig i et spennende marked, sier daglig leder Asgaut Ravndal i Solhytten til hytteavisen.no.

Over 30 års erfaring

Solhytten ble etablert i Sandnes i 1981 og er i dag en av landets største leverandører av hytter. - Vi har salgskontorer/salgskanaler i Oslo (Norsk hyttesenter, Hellerudsletta), Bergen, Trøndelag/Møre, Nord-Norge, Kristiansand og i Sandnes hvor vi har vårt hovedkontor. Det er ikke uten grunn at Solhytten har blitt en betydelig aktør i bransjen. En utrettelig satsing på kundetilfredshet, kvalitet og funksjonalitet i hyttene har gjort oss til et førstevalg for utallige hyttekjøpere, sier Ravndal.

Ny hyttebok, nye modeller

Til sommeren lanserer Solhytten ny hyttebok med mange nye hyttemodeller. I tillegg til stiltypene Klassisk og Villmark, lanserer Solhytten nå også Tradisjon. - Dette er hytter med et ”tyngre” preg hvor stående låvekledning, bunnstokker, ”magebelte” etc. skal være med på å sette preget på hyttene. Dette er en ny stilart fra Solhytten som vil bli lansert i den nye hytteboken, forteller Solhyttens daglige leder.