Skjermbilde 2022-06-23 kl
Uteteppe Tomar.

1. Fyll på med planter og blomster i potter og bed

Fra Fargerike-blogg

Uavhengig av om uteplassen er stor eller liten, vil planter og blomster tilføre ekstra hygge og kos. Bruk bed og potter aktivt for å skape en frodig og grønn oase. Tilstedeværelsen av vekster og natur gjør at hygge-faktoren øker og pulsen senker seg.

2. Skap stemning med belysning

Selv om sommernettene er usedvanlig lange her i Norge, vil belysning være en god investering, både med og uten solen til stede. God og stemningsfull belysning vil ikke bare gi en vakker og hyggelig uteplass hvor kveldene aldri tar slutt, belysningen vil også forlenge utesesongen. Det trenger ikke å koste så mye, du kommer langt med noen lykter og en lysslynge.

 

3. Invester i en varmelampe

Syntes du at sommeren er for kort og kald? Du er ikke alene. En varmelampe vil gjøre at du kan nyte uteplassen i en større grad, og du få mer valuta for det du investerer av tid og midler på uterommet.

Skjermbilde 2022-06-23 kl
Uteteppe Portofino InHouse

4. Dekorer med puter og pledd

For å få den gode oase-følelsen, er det viktig med myke og lune tekstiler, både i form av puter og pledd. De gir en rask oppfriskning og skaper en myk og komfortabel sitteplass, mens noen varme pledd luner godt utover sommerkvelden. Uttrykket på tekstilene kan også raskt forvandle stilen på hele uteplassen. Ønsker du en rolig, energisk eller sydlandsk stemning? Velg tekstiler deretter.

Skjermbilde 2022-06-23 kl
Uteteppe Saint-Tropez.

5. Sett kronen på verket med tepper

Utetepper gir på få minutter en skikkelig oppdatering av uteplassen. Tepper har mange positive effekter på uteområdet; de skjuler et slitent underlag, forsterker ulike soner og teppedesignet vil hjelpe til å gi en spesiell stemning eller uttrykk. Ikke minst er tepper myke og gode å gå på for barbeinte føtter. Mange utetepper er laget i 100% polypropylen, et materiale som tåler vind, sol og regn. De er lysekte og tåler godt det norske klimaet.