Det er hytteeiere i Mefjorden og på Østerøya som er spesielt hjemsøkt av tyvene. Krimtekniker Christer Holme har hatt travle dager med å undersøke alle innbruddene, skriver avisen.

– Vi fikk beskjed om fem-seks innbrudd på Storholmen mandag. Tirsdag dro vi for å sikre spor. Da oppdaget vi at det gjort syv-åtte nye innbrudd i løpet av mandagen, forteller Holme.

Les hele saken her.

Trolig er alle de 13 innbruddene på Storholmen begått i perioden søndag til tirsdag. Søndag var det folk i hyttene, og da var alt i orden, skriver SB.
 
– Tyvene har gått fram på samme måten under alle innbruddene på Storholmen. De har knust vinduer, og brutt seg inn. Det er gjort en del skadeverk, sier Holme. Han har sikret seg flere interessante spor i hyttene, uten at han ønsker å konkretisere hva han har funnet.
 
I tillegg er det begått åtte innbrudd i Yorkåsen, ett i Strandskogen og ett i Djupsund. Gjerningsmannen fra Djupsund er tatt av politiet.
 
Holme sier til SB at det er lurt at eierne ser etter hyttene sine.Er det begått innbrudd står ofte dører og vinduer åpne, og da kan det lett regne inn og forårsake skader, sier han.