Tekst: Tom Brodin, bilde hentet fra Finn

Hytta er bygd i 1933 og har et beskjedent bruksareal på bare 38 kvadratmeter. Men tomtearealet er det ikke noe å si på, det er på tett oppunder tre og et halvt mål.

Den gamle rekorden på denne øya innerst i Oslofjorden ble oppnådd i fjor. Da ble ei annen lita hytte solgt for 4.450.000. Den gangen var prisantydningen 4.000.000.

Kupp på Nakholmen

Lindøya, Bleikøya og Nakholmen ligger tett i tett, og i DN-artikkelen opplyses det at det til sammener  573 småhytter på de tre populære øyene.

Og for godt og vel to uker siden ble ei annen lita hytte på Nakholmen solgt for 4,9 millioner. Så samlet sett er dette rekorden. Denne hytta ble solgt for 300.000 over prisantydningen og før visningene. Med andre ord, den ble kuppet, noe som ikke er helt uvanlig i et opphetet sjøhyttemarked.

Kunne gått høyere?

Avisa har snakket med eiendomsmegleren, som klager litt på været som var på visningene.

Så kanskje prisen kunne blitt enda høyere ...

Populær ferjeflytting

DN viser til flere meglere som opplyser at prisene på de tre øyene virkelig begynte å skyte i været da ferja begynte å gå fra Rådhuskaia i stedet for fra Vippetangen. Og de tror at toppen neppe er nådd for de små hyttene på inntil 40 kvadratmeter, som fins på de tre øyene.

Så da er det kanskje bare et spørsmål om tid før vi ser det femmillionerssalget ...