Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Alltid frisk og tørr luft på hytta!

Mange sliter med fuktig sengetøy og kalde, klamme møbler etter at hytta har stått tom over en periode. Løsningen til nå for de som har hatt strøm er å la varmeovnene stå på. Dette er både en kostbar og uøkonomisk løsning, fordi luften i hytta ikke skiftes ut. Men problemet kan lett løses ved å montere en Solarwall luftsolfanger.
2stk SW08 på hytte i telemark_110
Solarwall er et produkt som har vært tilgjengelig både i Sverige og Danmark i flere år, men som nå også er tilgjengelig på det norske marked. Produktet er utviklet i Canada og brukes av NASA, Boeing, Canadair og andre store konsern. Solarwall blir brukt til å kle store veggareal på bygninger og hangarer med perforerte mørke plater, som henter energi fra sola for ventilering og oppvarming. Nå er denne teknologien tilgjengelig i format beregnet til bruk på hytter og fritidsboliger.

Solarwall vil ved hjelp av sola ventilere hytta med frisk og tørr luft. Vanligvis vil man kjenne den innestengte klamme luften når man kommer til hytta, men med en luftsolfanger montert vil dette ikke lenger være et problem. Solarwall vil ventilere, avfukte og delvis oppvarme hytta. Med andre ord vil den sørge for at hytten holder seg tørrere og varmere gjennom hele året, spesielt i vintersesongen.

Solarwall består av en solcelle, vifte og en spesial designet mørk perforert plate som varmer opp luften som suges inn. Viften som blåser luften inn i hytten drives av et solcellepanel, slik at hele anlegget er selvforsynt med strøm.

Solarwall er laget i aluminium og har lang levetid. Den er værbestandig, vedlikeholdsfri og helt gratis i drift. Solarwall passer til alle typer hytter og fritidsboliger med en solrik yttervegg. Solarwall er enkel å montere, og anlegget leveres som selvmonterings sett. Det trengs kun å lage et hull til ventilen i veggen. Selve anlegget festes med fire skruer på veggen. Dette er miljøvennlig og fornybar energi.

For mere informasjon se www.solarwall.no