Bildet over: Politikerne i bygningsrådet i Kragerø vil på befaring til Celina Midelfarts landsted i Portør.

Bygningsrådet i Kragerø vedtok enstemmig å utsette behandlingen, og heller reise til Portør på befaring av finanskjendisens feriested, skriver Kragerø Blad.

Fylkesmannen har tidligere frarådd lokalpolitikerne å gi dispensasjon og tillate blant annet bygging av et svømmebasseng på eiendommen.

LES OGSÅ: Celina Midelfart får ikke bygge svømmebasseng

LES OGSÅ: Midelfart slipper ekkelt sjøgress?

Administrasjonen i Kragerø har gått inn for å gi dispensasjon, men politikerne i bygningsrådet vil ha befaring før avgjørelsen tas.

Befaring blir det straks snøen i Portør har gått.

Mer befaring

Det befaringskåte bygningsrådet i Kragerø nøyde seg ikke med å vedta befaring hos Celina Midelfart i ettermiddag, men også en befaring av ulike steder i forbindelse med revisjonsbehandlingen av reguleringsplanen for deler av Portør.

LES OGSÅ: Celina Midelfart har sikret seg drømmehytta

Det var i realiteten femte gang revisjonsplanen ble behandlet. Men til tross for tidligere høringer og innspill ville politikerne se aktuelle steder med egne øyne før noen avgjørelse tas.

Dermed blir det også befaring på portørlandet sannsynligvis samtidig med befaringen av byggeprosjektet til Celina Midelfart, det vil si når snøen går.

I tillegg til befaringene i Portør ble det også enstemmig vedtatt befaring på Furulund, hvor det søkes om riving av eksisterende bygningsmasse til fordel for leilighetsbygg.

Klikk her for å gå til Hytteavisens Facebook-side