På bensinstasjonene og i diverse butikker trosser de dette faktumet og selger blant annet forskjellige slags aktiviserende spill. Men blir de brukt, eller blir de bare liggende i gangen eller utenfor hytta mens de unge  heller leker med telefonene og datamaskinene sine?

Mange er aktive?

Kanskje det, men vi får da tro at en god del familier, inkludert de yngste, er sommeraktive.

softball

Mye forskjellig

Vi tok turen innom en Biltema-forretning og fant fotballer, boccia-sett, krokket, soft-tennis, badminton, kubb, beach ball og en snill variant av pilspill, for bare å nevne noe.

Så her, i likhet med veldig mange andre forretninger, skulle det være noe for enhver smak for alle som synes der er morsomt å konkurrere.

 

 

bøtter

Mye badeleker

Maske og snorkel, en liten gummibåt og bademadrasser lå sammen med lekene og må være ypperlige sommerleker. Men pass på for å unngå drukningsulykker.

Og for de aller minste var det sett med leker til bruk på sandstranda, for eksempel så de kan lage sandslott. Og små spader og bøtter selvfølgelig. De sistnevnte kan forresten fort tjene et annet formål, som midlertidig hjem for de mange krabbene som blir fisket i løpet av sommeren.

Jo, det bør kunne bli en aktiv hyttesommer!

Mini-ballbinge

Vi har også kommet over en mini-ballbinge, som kan være fin hvis dere ikke er mange nok til å danne lag.