Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fordeler med vann

Det er mange fordeler ved vanntynnbare malingsprodukter - både for maleren og miljøet.

flugger_beis

Myten om at gammeldags oljemaling med terpentin alltid beskytter best er i ferd med å forsvinne. Ny teknologi og storsatsing fra malingsprodusentene har skapt en ny generasjon med trebeskyttelse.

 

Aqua-serien består av vanntynnbar grunning, beis, dekkbeis og alkydoljemaling.

Fargeutvalget i Flügger Aqua spenner fra naturlige og lyse nyanser, til mer sterke og markante farger.

Vanntynnbar oljemaling gjør malerjobben mer komfortabel enn før.

Flere fordeler med vann
I de senere år er det lagt ned mye arbeid for å optimere de vanntynnbare malingsproduktene. For maleren er de nye, vanntynnbare malingsproduktene lettere å påføre og tørker raskt.

Med vanntynnbare malinger unngår en ubehagelig lukt og malingsproduktene har en langvarig glans. Malingen inneholder mindre løsemiddeler og er dermed mindre forurensende.

 

Høy kvalitet
Flügger lanserer i disse dager Aqua, en hel serie med vanntynnbare trebeskyttelsesprodukter. Aqua-serien består av vanntynnbar grunning, beis, dekkbeis og alkydoljemaling. Produktene trenger godt inn i treet og fyller porene, og risikoen for sprekkdannelser og fuktinntrengning minimeres. Trebeskyttelsen har et høyt innhold av fungicider som hemmer mugg- og soppvekst.

 

God beskyttelse og pen fasade
Ønsker du total fargeskifte eller kun en oppfriskning av husets farge? Fargeutvalget i Flügger Aqua spenner fra naturlige og lyse nyanser, til mer sterke og markante farger. I serien med vanntynnbar trebeskyttelse kan en velge mellom halvdekkende eller heldekkende malingsprodukter, alt ut i fra hvordan du vil huset skal se ut.

 

Klimaet påvirker fasaden
På høsten og vinteren er det fukt og kulde, og om sommeren er det sol og varme som skader husets fasade. Det lønner seg å gi utvendige treverk en grundig beskyttelse. Glem ikke å beskytte vindskier, rekkverk, endeved og andre utsatte områder.
 

www.ifi.no