Ingredienser

700 g entrecôte av storfe
2 ss olje til pensling
½ ts peppermiks
½ ts salt
2 stk aubergine
2 stk grønn squash
2 ss olje
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts provencekrydder
125 g naturell fetaost
 
Slik gjør du:
 
1. Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem i ½ minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.

2. Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost. Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.

3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
 
Kilde og foto: Opplysningskontoret for kjøtt