Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Maling for travle mennesker

Drømmer du om å fornye stua? Eller kanskje det er barnerommet som trenger noen nye strøk maling? Nå finnes det maling som tørker så raskt at du slipper å bruke ferien på maling

Jotun_HytteLandsted2007

Mange nordmenn fantaserer om å pusse opp litt, men føler at de verken har tid eller overskudd i en travel hverdag. For noen blir det med drømmene. Andre bruker feriedager til oppussing, selv om de gjerne skulle tatt en skitur eller besøkt familien.

 

Nå kommer en maling for travle nordmenn som vil gjøre jobben raskt. Jotun lanserer i disse dager nyheten LADY Interiør Tre. Det er en vanntynnet penselmaling basert på en helt ny teknologi. Resultatet er en svært fargestabil maling med flott finish, høy slitestyrke og suveren dekkevne. Med denne malingen holder de hvite listene seg hvite, også over tid.

 

Ferdig på en dag

 

Malingen tørker raskt, og er støvtørr etter bare én time. Etter fire timer kan du male over på nytt. ­

 

- Det at malingen tørker så fort gjør at du kan male raskt og effektivt. Du slipper å vente til neste dag med å male andre strøk, og kan gjøre deg ferdig på en dag. Bruker du i tillegg Jotun Grunning for Tre og Panel som er overmalbar på bare to timer, kan du fullføre hele malejobben på rekordtid, forklarer produktsjef Barbro T. Volleng i Jotun.

 

LADY Interiør Tre er merket med miljømerkene Svanen og EU-blomsten, og avgir lite lukt ved bruk. Da går det an å male med god samvittighet også.

– Det gjør at den ikke krever mye lufting og egner seg til bruk året rundt. Nå trenger du ikke å vente til sommeren for å male listene, sier produktsjefen.

 

Ta to strøk

 

LADY Interiør Tre passer perfekt til både panel, listverk og dører. For best mulig resultat bør man legge på to strøk.

– Skal du male panel kan du enten bruke pensel eller rull til å påføre malingen. For vanntynnede malinger som tørker raskt er det en fordel å ta maks to og to panelbord om gangen. Får du maling på tilstøtende lister eller lignende, så tørker du det enkelt bort med en fuktig bomullsfille. Når malingen er påført, bør du alltid etterstryke med en bred pensel, avslutter Volleng.

 

Og når du er ferdig kan du kanskje ta en velfortjent ferie...

www.ifi.no